
Закуска з кабачків
Закуска з кабачків буде дуже доречна при будь-якій нагоді. Її можна подавати і до звичайного столу разом з якимось гарніром. Але можна також і під час якогось свята, як холодну закуску. Якщо ваша мета - просто добре провести час, то можна навіть подавати їх без гарніру, як за звичайним фуршетом. Завдяки яйцям і сиркам, які загорнуті в кабачок, закуска виходить досить ситною, і ваші гості не будуть голодними, але й переїдати теж ніхто не буде. Що ж до кабачків, то вони дуже соковиті і насичені вітамінами, які потрібні нашому організму. Тому спробуйте скомбінувати приємне з корисним - приготуйте смачну закуску з кабачків.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Сир плавлений Metro Chef з сиром Чеддер слайси 1,082кг
1 шт.
Часник
4 зуб.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки нарізати уздовж завтовшки 5 мм. Обваляти кожну скибочку в борошні та обсмажити в олії до золотистої скоринки.
02
Яйце відварити і порізати на кубики. Часник очистити і видавити на пресі для часнику. Сирок натерти на терці. Змішати яйця, часник і майонез.
03
Змастити кожен шматочок кабачка начинкою і згорнути рулетиком, посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)