
Фаршировані карасі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Карась охолоджений
1 кг.
Сіль Єгипет
7 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Рис пропарений
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Карась очистити, видалити зябра, вимити і обмазати сіллю. Дати промаринуватися 5 хвилин.
02
Печериці вимити, нарізати кубиками й обсмажити на рослинній олії.
03
Яйця відварити вкруту, очистити і нарізати кубиками. Рис відварити в підсоленій воді. Кріп подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез , перемішати.
04
Фольгу змастити олією, викласти на неї рибу, начинити фаршем і щільно обернути рибу фольгою.
05
Духовку нагріти до 180°C і запікати 30 хвилин.
06
Потім рибу змастити майонезом, поставити в духовку і включити верхній гриль на 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)