
Молочні булочки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне Novus вищого гатунку 1кг
300 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
4 г.
Масло вершкове домашнє
35 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з дріжджами і сіллю.
02
Розтопити масло.
03
Додати до масла молоко, цукор, яйце. Розмішати.
04
Поступово додати борошно.
05
Замісити тісто. Вимішувати 7 хвилин. Покласти тісто в глибокий посуд, змащений олією. Затягнути харчовою плівкою і поставити в тепле місце для підходу на 1,5 години.
06
Зроблене тісто розділити на 6 частин. З кожної сформувати довгасту булочку. Покласти булочки на деко, вистелене папером для випічки, накрити рушником і залишити підходити 15 хвилин.
07
Потім гострим ножем зробити на булочках надрізи. Випікати при 170°C 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)