
Олів'є дієтичний
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Куряча грудка домашня
200 г.
Горошок Bonduelle зелений консервований 200г
1 банка
Огірки мариновані Aro 3л
200 г.
Сметана Молокія 10% 300г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Курячі грудки відварити і нарізати невеликими кубиками.
02
Відварену моркву і картоплю також нарізати кубиками.
03
Яблуко очистити від шкіри і насіння, нарізати кубиками. Для того, щоб яблуко не потемніло - залити його соком лимона.
04
Яєчні білки і мариновані огірки нарізати кубиками.
05
Усе з'єднати, додати консервований горошок, поперчити, посолити, заправити сметаною.
06
Готовий салат прикрасити зеленню петрушки і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)