
Вишневий кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Борошно 7 1кг
275 г.
Вишня сушена
250 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
20 г.
Конфітюр Верес вишневий 370г
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Етапи приготування
01
Збити до стану піни розм'якшене вершкове масло, цукор, натерту цедру половини лимона і дрібку солі. По одному додати яйця, не припиняючи перемішувати. Постійно розмішуючи, додати борошно, змішане з розпушувачем, замісити тісто.
02
Ягоди вишні помити, 15 найкрасивіших ягід відставити убік для прикрашання. Залишені ягоди очистити від плодоніжок і кісточок, перемішати з тістом.
03
Викласти тісто на застелену папером для випічки прямокутну форму для кексу (довжина близько 25 см.). Випікати його в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на середньому вогні близько 15 хвилин. Витягнути кекс з духовки, зробити неглибокий хрестоподібний надріз, пекти ще близько години при 175°C градусах на вогні нижче середнього.
04
Витягнути пиріг з духовки, викласти остигати. Розігріти конфітюр з невеликою кількістю води, процідити через сито. Намазати пиріг з усіх боків розігрітим конфітюром. Посипати фісташками, прикрасити ягодами вишні, дати охолонути, нарізати на шматочки, подавати до столу.
05
Маленька порада: при додаванні ягід вишні в тісто розмішувати їх дуже обережно, щоб вони не дали сік і тісто не забарвилося в червоний колір. Не в сезон можна робити такий кекс з коктейльними вишнями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)