
Пиріг "Подих осені"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблуко Джонапринц 70+
600 г.
Морква
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
100 г.
Мигдаль
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
0,25 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Джем Верес абрикосовий 370г
50 г.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Натерти на тертці 100 г. яблук і 200 г. моркви.
02
Відокремити білки від жовтків. Збити в мисці масло з жовтками (вершкове масло має бути кімнатної температури).
03
Розмолоти в блендері мигдаль з 50 г. цукру.
04
Просіяти борошно з розпушувачем, додати мелений мигдаль. Отриману суху суміш додати в масляну. Ретельно перемішати. В отримане тісто додати натерті яблука з морквою.
05
Збити білки з 50 г. цукру. Обережно вмішати їх в тісто.
06
Нагріти духовку до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
07
Вимити 500 г. яблук, очистити від серцевини, нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком. Викласти порізані яблука на тісто.
08
Поставити форму в духовку на 50-60 хвилин. Готовий пиріг змастити зверху нагрітим джемом. Остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)