
Чіпси з баклажанів
Не знаєте, чим зайняти гостей, якщо вони прийшли занадто рано, а у вас ще не до кінця готові основні страви? Тоді на допомогу приходять різні рецепти швидких закусок. Один з таких - це чіпси із баклажанів. Так, саме з баклажанів. Дуже швидко і зручно. Тому що обсмажити баклажан - справа нехитра, але якщо подавати їх з медом, ви отримаєте дуже смачну страву. Вона якраз підготує ваших гостей до прийому більш складної їжі. Хоча таку закуску можна робити у до домашньої вечері теж. А тим більше, що баклажани дуже корисні. Вони знижують рівень холестерину в крові. У них дуже багато різних мікроелементів, без яких організму складно функціонувати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
200 г.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажан нарізати тонкими скибочками. Збити яйця і перемішати яєчну масу з баклажаном.
02
Обваляти скибочки баклажана в панірувальних сухарях.
03
Обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.
04
Готові баклажани викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
05
Подавати до столу, попередньо поливши медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)