
Ячна каша з куркою та овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
330 г
Морква
1 шт.
Кріп 70г
700 мл
Крупа Ячна
250 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
75 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Масло вершкове домашнє
40 г
Етапи приготування
01
Куряче філе (зІ шкірою або без, за вашим бажанням) нарізаємо дрібними кубиками.
02
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо тонкими смужками.
03
Моркву чистимо і нарізаємо тонкою довгою соломкою або, ще краще, натираємо на тертці для корейської моркви.
04
На соняшниковій рафінованій олії обсмажуємо шматочки курячого філе. Додаємо до м'яса цибулю і моркву.
05
Обсмажуємо м'ясо з овочами на середньому вогні до м'якості моркви.
06
Перекладаємо вміст сковороди в невеликий сотейник або каструлю. Вливаємо окріп.
07
Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.
08
Промиту кілька разів перлову крупу всипаємо в каструлю до м'яса з овочами. Ставимо каструлю на сильний вогонь.
09
Коли вода повторно закипить, накриваємо каструлю кришкою і варимо на повільному вогні до готовності перлової крупи. У міру необхідності кашу перемішуємо і підливаємо окріп. У підсумку вода повинна повністю увібратися.
10
В кінці приготування додаємо в кашу вершкове масло і знімаємо каструлю з плити. Накриваємо рушником і даємо каші "дійти" ще 10 хвилин.
11
Після цього перлову кашу перемішуємо і, розклавши порційно, подаємо до столу в якості другої страви!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)