
Яблучні сирники
Безсумніву, сир дуже корисний для організму. Бажано його вживати всім, незалежно від віку, і якомога частіше. Але що робити, якщо звичайні сирники - це вже не така бажана страва для ваших діток? А їсти сир все одно треба. Ось тому, ми вам пропонуємо рецепт змінених сирників - з яблуками. Вони додадуть сирникам особливий кислуватий смак. До того ж не забуваємо і про користь яблук. А разом з сиром - це чудовий мікс смачного сніданку і корисних речовин. Ці інгредієнти чудово підкріплять ваш організм і додадуть сил на цілий день.
Подавати сирники можна зі сметаною або медом. До речі про мед. Він, зокрема, теж чимало важливий для організму, особливо в холодні пори року.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Сир кисломолочний Доообра Ферма знежирений 0,5% 400г
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яблуко помити, очистити від кісточок, натерти на крупній тертці.
02
Перемішати до однорідності з сиром, жовтком, медом, пшеничним борошном і дрібкою солі, відставити убік на 10 хвилин.
03
Розігріти на сковороді вершкове масло. Сформувати з тіста невеликі оладки, обсмажувати до красивої золотистої скоринки, подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)