
Млинцевий торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Борошно 7 1кг
600 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сир плавлений Шостка Вершковий 38% 70г
200 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку приготувати млинці.
02
Збити яйця з молоком (поки вони не перемішаються) до однорідної маси.
03
Додати борошно, цукор (4 ст. л.), сіль (за смаком) і мішати до однорідного стану.
04
Щоб млинці не прилипали до сковороди додати відразу в тісто соняшникову олію і знову добре перемішати.
05
Випекти млинці і приступити до приготування крему для млинцевого торта.
06
Вершкове масло трохи нагріти в мікрохвильовій печі, щоб воно стало м'яким і додати до нього вершковий сир.
07
Розтопити цукор, який залишився, з двома ложками води в мікрохвильовій печі і готовий сироп додати в чашку до масла з сиром. Ретельно перемішати.
08
В отриману масу, додати порошок какао і знову все добре перемішати.
09
На велике блюдо покласти перший млинець. Змастити його вершковим кремом. Повторити дію з усіма іншими млинцями і кремом.
10
Готовий млинцевий торт поставити на годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)