
Часникові пампушки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
6 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Часник
5 зубчиків
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Розчинити дріжджі, цукор і сіль (1 ч. л.) в теплій воді (36-38°C). Додати борошно і соняшникову олію (2 ст. л.), замісити тісто.
02
Скачати в кулю, накрити рушником і залишити на 1 годину для підйому.
03
Тісто розділити на невеликі шматочки і скачати кульки розміром з невелике куряче яйце, укласти в змащену олією форму (2 ст. л.) і залишити на 30 хвилин.
04
Кульки змастити жовтком і поставити в розігріту до 200°C духовку на 20-25 хвилин.
05
Пропустити часник через прес, додати соняшникову олію (2 ст. л.) і сіль (1 ч. л.) за смаком і збити. Можна додати свіжу зелень за смаком.
06
Пампушки вийняти з духовки і змастити часниковим соусом.
07
Накрити рушником і залишити на 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)