
Свинина в яйці
Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - свинина в яйці. Зробити свинину в яйці зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. З мінімуму інгредієнтів за двадцять хвилин ви зможете приготувати повноцінну страву. Її можна подавати гарячою з овочевим гарніром або в якості закуски холодною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
800 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Часник
4 зуб.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Збити яйця з сіллю і подрібненим через прес часником.
02
М'ясо нарізати поперек волокон скибочками завтовшки 1-1,5 см. Перемішати з яєчною масою і залишити в холодильнику на 2-3 години.
03
Розігріти сковороду з маслом і обсмажити м'ясо з обох сторін (1-2 хв.).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)