
Баклажани по-українськи
Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паста томатна Чумак 25% 300г
50 г.
Часник
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
100 мл.
Перець Болгарський
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Баклажани гриль
200 г.
Етапи приготування
01
Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.
02
Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.
03
Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)