
Літній малиновий пудинг
Ах, цей англійський малиновий пудинг. Чудо. З'ївши одну ложечку цього повітряного десерту, Ви ні за що не зможете відірватися. Соковиті, стиглі ягідки на «подушці» з легкого сметанного крему ідеально гармонують з м'яким бісквітним тістом. А готувати цю ароматну смакоту – одне задоволення. Беремо трохи «простоти приготування», додаємо «мінімум зусиль», виставляємо «максимум насолоди» і можете дивувати гостей літнім ягідним десертом. Все дуже просто. І наостанок порада господині: сметану можете замінити жирними вершками, а до малини додайте будь-які лісові ягоди на Ваш смак і гаманець. Прикрасити десерт можна шоколадною крихтою і гілочкою свіжої м'яти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Малина
600 г
Цукрова пудра Aro 250г
50 г
Рулет бісквітний Бісквіт Шоколад крем-шоколад 290г
300 г
Етапи приготування
01
Змішайте половину малини з пудрою.
02
Рулет наріжте невеликими скибочками і викладіть у склянки.
03
Сметану збийте, щоб вона трохи загусла.
04
Викладайте по черзі рулет, сметану, малину і так до верху.
05
Поставте мінімум на годину в холодильник.
06
Перед подачею прикрасьте малиною і пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)