
Пісні вареники з вишнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл
Вишні упаковка 500г
300 г
Етапи приготування
01
Борошно просіяти. До нього додати дрібку солі. Поступово вливати теплу воду і замішати тісто. Воно має бути приємним, не липнути до рук. Накрити і дати постояти близько години (не нехтуйте цією порадою, вона дійсно важлива).
02
Підготувати вишню (зі свіжої видалити кісточки, заморожену промити під теплою водою і залишити, щоб стікав сік).
03
Присипати борошном робочу поверхню і розкатати тісто в пласт. Вирізати кружечки-заготовки для майбутніх вареників. Тепер брать по одному і обережно розтягувати тісто, тягнути з країв.
04
Покласти на кружечок тіста вишню і скласти його навпіл. Добре скріпляти краї.
05
Поки вареники ліпляться, поставити на вогонь каструлю з водою.
06
Коли вода закипить, кинути в неї по одному варенику, помішуючи. Вареники готові тоді, коли починають спливати. Шумівкою виловити, розкласти по тарілках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)