
Ледачі відбивні
До сьогоднішного дня до нас дійшла одна з версій виникнення відбивних. Вважається, що уперше м'ясну страву придумали американські ковбої. Вони накладали м'ясо під сідло, щоб те відбилося, а потім смажили. Проте, звання кулінарних винахідників відбивних належить французам. Для їх готування, як і раніше, використовують ніжне м'ясо, наприклад, куряче філе. У ньому міститься білок, вітаміни і амінокислоти необхідні для організму. Напевно, не лише за корисні властивості запала в душу відбивна, а скоріш за соковитість і незвичайний смак. Йти в ресторан, не обов'язково, щоб поласувати м'ясною стравою, приготувати її можна удома - це просто. Котлетки обов'язково западуть в душу вашим домочадцям, можете не сумніватися.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе курки нарізати пластинами. Потім дуже дрібно порубати. Висипати в миску.
02
Цибулю очистити. Порубати і всипати до м'яса. Вбити яйця і змішати курячий фарш. Додати просіяне борошно, майонез, перець і сіль.
03
Розігріти олію в сковороді і ложкою викласти в неї курячий фарш. Обсмажити з обох боків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)