
Ледачі кабачки
Хоч страва і називається ліниві кабачки, все таки ж тут одними кабачками не обійдешся. Тут є і рис, і м'ясо, і овочі. Тому страва далеко не легка, як може здатися на перший погляд. Навпаки, вона досить ситна, і її можна подавати як повноцінну страву. Крім того, вона така нехитра, що ви можете спокійно готувати її хоч через день. Всього півгодини часу, а такий смачний обід або вечерю. Її можна подавати зі сметаною, з зеленню або, наприклад, з овочами. Додавайте до її спеції за смаком, щоб збагатити смаковим букетом всю страву. Ви можете навіть брати її з собою на роботу до обіду, бо вона зможе додати вам багато сил і енергії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Фарш свинячий
300 г.
Рис пропарений
100 г.
Кабачок
2 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву в оліі.
02
До цієї суміші додати сирий рис і фарш. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Кабачок порізати великими шматочками і додати в суміш. За бажанням додати томатну пасту.
04
Тушкувати до того моменту, поки не звариться рис.
05
Додати сіль, перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)