
Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Цибуля
3 шт.
Картопля фасована
600 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Морква
3 шт.
Помідор
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
20 мл.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
200 г.
Часник
3 зуб.
Кмин Еко римський 15г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Паприка різана червона
1 ст. л.
Петрушка 70г
20 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.
02
Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.
03
Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.
04
За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)