
Котлети з цвітної капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
1 кг.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Батон пшеничний половинка
4 скибочки
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно 7 1кг
1/2 склянки
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
250 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цвітну капусту розібрати на суцвіття, промити, варити 5 хвилин у підсоленій воді.
02
Капусту вийняти на друшлаг, порізати в дрібну крихту.
03
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з капустою, поперчити.
04
У шматочків батона зрізати скоринки, залити молоком, віджати і змішати з капустою.
05
Додати борошно, все перемішати. Білки збити в піну і змішати з капустяною масою.
06
Викладати масу столовою ложкою на розігріту сковорідку. Смажити з двох сторін до зарум'янювання.
07
Для соусу вершки розігріти до кипіння, додавати сир по пів чайної ложечки, помішуючи. Варити, поки соус загусне.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)