
Салат "Ревнивець"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
100 г.
Кунжут
2 ч. л.
Капуста Пекінська
70 г.
Перець зелений фасований
30 г.
Цибуля синя
1 шт.
Кукурудза Rio 420г
2 ст. л.
Часник
3 зуб.
Базилік у горщику
0,5 ч. л.
Кріп 70г
за смаком
Батон пшеничний половинка
50 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
30 мл.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Прованські трави Auchan 20г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Приготувати крутони. Для цього нарізати батон кубиками. Змішати олію рослинну з часником, прованськими травами і сіллю. Помістити кубики в ємність для запікання, залити приготовленою сумішшю. Добре перемішати та відправити у духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.
02
Куряче філе нарізати смужками, посолити та поперчити, посипати кунжутом. Обсмажити все на невеликому вогні 5-7 хвилин.
03
Нарізати капусту та болгарський перець соломкою. Потім зробити сирні кульки. Для цього взяти сир додати до нього дрібно нарізаний кріп, часник та базилік, після цього добре розмішати виделкою. З цієї суміші зліпити кульки.
04
Для заправки змішати соєвий соус, майонез, часник та мандариновий сік. Змішати капусту, кукурудзу та мілко нарізану цибулю, болгарський перець та курку. Викласти на тарілку, зверху накласти сирні кульки, крутони, полити салат із пекінської капусти заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)