
Розсипчасте печиво "Гудзики"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Борошно 7 1кг
400 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
1 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Цукор, ваніль і яєчні жовтки гарненько розтерти в мисці. Додати розм'якшене масло і збити до утворення піни.
02
Розділити масу на дві частини. У першу частину підсипати борошно і ретельно розмішати виделкою. Потім, тісто замісити руками. У другу частину додати борошно, какао-порошок і виконати те ж саме.
03
Кавове тісто залишити в холодильнику на 30 хв.
04
Тим часом тісто, що залишилося, розкачати в пласт. За допомогою чарки вирізати печиво. Потім, на кожному кружечку зробити вм'ятину, не прорізуючи до кінця тісто (можна використати кришку з пластикової пляшки). По центру зробити два наскрізні отвори (як в гудзичку). Цю ж процедуру виконати і з другою частиною тіста.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів. Печиво викласти на деко, що вистлане пергаментним папером, і відправити до духовки на 30 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)