
Конкільоні з грибами і броколі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Броколі
400 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Гриби білі свіжеморожені
20 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Часник
3 зубчики
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Ракушки зварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Відкинути їх на друшляк і висушити.
02
Білі гриби перемолоти в кавомолці. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати гриби і сир.
03
У броколі видалити більшу частину стебла, розділити качан на дрібні суцвіття, зварити на пару, 2-3 хвилини.
04
Печериці промити, почистити, видалити ніжки. Шляпки нарізати невеликими шматочками.
05
Часник очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.
06
На сковороді розтопити масло, висипати часник і гриби. Смажити на сильному вогні, помішуючи, приблизно 8-10 хвилин.
07
Далі влити вершки і готувати ще 2 хвилини.
08
Зняти з вогню, приправити сіллю і перцем, додати броколі, перемішати.
09
Варені черепашки нафарширувати отриманою сумішшю.
10
Фаршировані ракушки викласти у форму для запікання. Зверху присипати перемеленими грибами з сиром і відправити в духовку, розігріту до 200°С. Випікати близько 10-12 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)