
Курча по-римськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
2 шт.
Стегно куряче
2 шт.
Сіль Єгипет
1,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Перець червоний
1 шт.
Шинка Metro Chef Прошуто Крудо нарізка 250г
100 г.
Часник
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Чебрець свіжий 50г
1 ст. л.
Орегано в горщику 200г
1 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100 мл.
Каперси Iberica 250г
2 ст. л.
Петрушка 70г
50 г.
Перець жовтий
1 шт.
Етапи приготування
01
Видалити з м'яса шкіру, натерти сіллю і перцем. Обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії, до золотистої скоринки.
02
Витягнути м'ясо зі сковороди, замість нього на сковороду додати подрібнений перець і шинку. Готувати протягом 5 хвилин, після чого додати на сковороду нарізаний тонкими частинками часник. Тушкувати ще 1 хвилину.
03
Додати чебрець і орегано, подрібнені помідори на сковороду, вилити вино і бульйон. Перемішати суміш, додати вже обсмажене м'ясо.
04
Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, готувати 20-30 хвилин.
05
Викласти м'ясо з соусом в ємність з герметичною кришкою, прибрати в холодильник на 8 годин. При подачі підігріти м'ясо, і додати в соус каперси і посічену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)