
Борщ з куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
120 г.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
400 г.
Капуста білокачанна
160 г.
Картопля фасована
200 г.
Морква
80 г.
Часник
4 зуб.
Сметана ХМЗ 20%
40 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.
03
Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.
04
У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.
05
Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)