
Запіканка з баклажанів із помідорами та сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
400 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Сир моцарела Lel 45%
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани очистити від шкірки, порізати пластинками завтовшки 2-3 мм.
02
Яйце і щіпку солі трохи збити вінчиком. Масу додати в баклажани, щоб кожна пластинка покрилася яйцем. Залишити на 20 хвилин.
03
Баклажани обсмажити на олії до легкого золотистого кольору з двох сторін. Після чого викласти на серветки, щоб стік зайвий жир.
04
Помідори залити окропом на 3 хвилини. Зняти шкірку і порізати помідори дрібними кубиками.
05
Покласти помідори на сковороду, трохи посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник. Тушкувати протягом 10 хвилин на невеликому вогні під кришкою.
06
Моцарелу нарізати тонкими пластинками.
07
Твердий сир натерти на крупній терці.
08
На дно форми викласти 1/3 баклажанів. Зверху викласти половину помідорового соусу. Зверху соусу - половину Моцарели.
09
Потім знову баклажани, соус, моцарелу і останній шар баклажанів. Зверху посипати тертим сиром.
10
Готувати протягом 25 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)