
Вишневий джем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вишня сушена
3 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Вимити вишню, очистити від кісточок і плодоніжок.
02
Перекрутити через м'ясорубку.
03
Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і, не збавляючи вогонь, упарювати 40 хвилин. Розмішувати періодично обов'язково.
04
Додати соду. Підніметься піна зеленого кольору (не лякайтеся)! Через пару хвилин розмішування вона опаде, і вишня знову стане червона.
05
Додати цукор, довести до кипіння і, не збавляючи вогонь, упарюють 40 хвилин. Не забувати розмішувати.
06
Розлити в стерилізовані баночки (виходить 3 півлітрові баночки).
07
Закрити кришками, перевернути, накрити рушником і залишити до повного охолодження. При кімнатній температурі відмінно зберігається!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)