
Торт "Черемховий"
Всі ми звикли пекти домашні пироги, торти, тістечка, кекси з пшеничного борошна вищого сорту. І не багато хто з нас знає, що існує багато видів, так званого, нетрадиційного борошна. Є гречане, рисове, лляне, мигдальне борошно. Ми ж пропонуємо вам спекти сьогодні торт з черемхового борошна, який так і називається торт "Черемховий". Це дуже цікавий рецепт приготування торту, в якому є свої тонкощі. Торт з черемхового борошна дуже добре підійде для тих людей, які дотримуються дієти. Адже, черемхове борошно в три рази менш калорійне, ніж пшеничне. А ще такий торт відмінно підійде для людей, у яких ослаблений імунітет і нервова система, так як черемхове борошно і в цьому випадку не пасе задніх.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Борошно 7 1кг
2,5 ст.
Яйца перепелині Чарівний Птах елітні 30шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1/3 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Манка Auchan середнє зерно 500г
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
400 г.
Етапи приготування
01
Черемхове борошно залити склянкою гарячих вершків, ретельно перемішати.
02
Коли маса набухне, додати 1 ст. цукру, яйце, масло, борошно і розпушувач. Перемішати і вилити на деко, посипане манкою.
03
Випікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.
04
Для крему потрібно сметану збити з цукром.
05
Готовий корж розрізати навпіл і намастити коржі кремом.
06
Накрити іншим коржем, змастити кремом.
07
Прикрасити торт за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)