
Салат "Соняшник"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
480г
Окіст курячий гриль
200г
Цибуля
1шт
Морква варена 500г
1шт
Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт
4шт
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
340г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
300г
Чіпси Pringles зі смаком соусу барбекю 165г
150г
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100г
Етапи приготування
01
Курячий окіст натерти спеціями «для курки» або ж сіллю з перцем, покласти на сковорідку, обсмажити до готовності і золотистого кольору.
02
Мариновані гриби розрізати навпіл, якщо вони невеликі, і на чверті, якщо вони великі.
03
Відокремити куряче м'ясо від кісточки і нарізати середніми шматочками.
04
Цибулю нарізати дрібними кубиками, яйця - середніми, натерти варену моркву.
05
На широке блюдо необхідно шарами послідовно викладати продукти, кожен змазуючи майонезом (за винятком шару яєць та цибулі). Отже, викладати в такій послідовності: куряче філе, відварна морква, порізані гриби, подрібнена цибуля, яйця і кукурудза.
06
Чорні маслини необхідно порізати половинками і покласти їх, не повністю закриваючи шар кукурудзи. Після цього потрібно викласти по колу тарілки чіпси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)