
Справжня піца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Соус томатний Barilla Arrabiata 400г
200 мл.
Орегано Auchan 20г
за смаком
Сир моцарела Lel 45%
125 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Ковбаса Schietse Салямі
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно розвести дріжджі в невеликій кількості води, та перемішати борошно з сіллю. Влити дріжджі в борошно і поступово додавати воду. Тісто місити близько 10 хвилин. Потім надати тісту форму кулі та залишити підходити в теплому місці на 2 години.
02
Вистелити деко папером для випічки, коли тісто добре підніметься. Далі підлити трохи оливкової олії і руками розмазати її по паперу. Потім рівномірно розкласти тісто по деко. Зверху на тісто налити томатний соус.
03
Потім додати начинку з салямі, зверху посипати все кубиками моцарели, парою щіпок орeганo і скропити парою столових ложок оливкової олії. Готувати протягом 12 хвилин у попередньо розігрітій до 250ᵒC духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)