
Гарбуз, запечений з апельсином і лимоном
Існує безліч рецептів приготування різних страв з гарбуза. Це й не дивно, адже, додавання гарбуза в страви творить з ними неймовірні чудеса, страви набувають неймовірного смаку. Сьогодні ми вам і пропонуємо запекти гарбуз з лимоном і апельсином. Це неймовірно корисний десерт, в першу чергу завдяки вмісту в ньому гарбуза. Гарбуз - це повний комплекс вітамінів. Це в першу чергу вітаміни С і В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Але особливо цінується гарбуз за наявність такого вітаміну, як вітамін Т. Є гіпотеза, що вітамін Т являє собою суміш фолієвої кислоти, вітаміну B12 і ДНК. Вітамін Т бере активну участь у згортанні крові.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Auchan очищений нарізаний скибочками 500г
500 г.
Апельсин
1 шт.
Лимон
0,5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз нарізати великими кубиками.
02
Апельсин очистити і порізати невеликими кубиками. Лимон очистити і порізати дрібно.
03
Цукор перемішати з корицею.
04
Гарбуз викласти в деко для запікання. Зверху посипати цукром з корицею. Додати зверху шматочки апельсина і лимона.
05
Закрити форму фольгою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Запікати приблизно 20 хвилин, потім фольгу зняти і готувати ще 10-20 хвилин, до бажаної м'якості гарбуза.
06
Подавати як десерт або легкий перекус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)