
Пиріжки із картоплею (печені)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Картопля фасована
5 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 г.
Етапи приготування
01
В теплій воді розвести дріжджі. Потім додати сіль та сахар, вершкове масло, одне яйце і поступово висипати 400 грам просіяної муки. Замісти тісто, залишити в теплому місці і дати йому підійти приблизно в два рази.
02
Тим часом помити, почистити та нарізати невеликими кубиками цибулю і обсмажити на рослинній олії. Картоплю помити, відварити та очистити від шкірки, нарізати невеликими шматками та змішати із смаженою цибулею.
03
Потім тісто розкачати, розділити на невеликі частини, зліпити пампушки, викласти невелику кількість начинки і сформувати пиріжки.
04
Потім викласти їх на змащене рослинною олією деко і випікати в розігрітій до 200°С духовці. Випікати протягом 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)