
Деруни з печінки
Деруни з печінки - дуже смачна альтернатива звичайним картопляним драниками. А рецепт приготування настільки простий, що приготувати його може навіть сама недосвідчена господиня. Дуже поживна і корисна страва, особливо для дітей і осіб похилого віку. Печінка містить безліч вітамінів і амінокислот , яких не в інших продуктах. Залізо, цинк мідь, фосфор і калій присутні в ній в легкозасвоюваній формі. Завдяки високому вмісту хрому і гепарину, яловича печінка корисна для осіб, які страждають захворюваннями серцево -судинної системи. Курячі яйця багаті вітамінами і мінеральними речовинами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
900 г.
Морква
1 шт.
Часник
2 шт.
Печінка яловича
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю, моркву і часник очистити, натерти на тертці. Печінку і цибулю помити, подрібнити через м'ясорубку.
02
Додати до печінки з цибулею суміш натертої картоплі, моркви і часнику. Перемішати. Додати яйця, борошно, посолити і поперчити. Ретельно перемішати.
03
Смажити на олії на розігрітій сковороді. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)