 (1).png)
new
Сінабони з крем-сиром
1
Що може бути більш спокусливим для ласуна, ніж аромат свіжоспечених булочок Сінабон? Ці маленькі круглі дива з кремовою начинкою підкорюють серце з першого укусу. Оригінал походить із Сполучених Штатів, але рецепти Сінабонів давно розлетілися по всьому світу. Наше завдання — відтворити цю смакоту на власній кухні та відчути настрій американської пекарні.
Крім багатого аромату кориці, Сінабони славляться своєю ніжністю та соковитістю. Кожна булочка буквально тане в роті, а кремова глазур додає солодкості та оновленого смаку. Подавайте з гарячим чаєм або холодним молоком — і відчуйте смак свята.
Досвідчені кулінари стверджують, що приготування Сінабонів не тільки задовольняє смакові бажання, але й приносить задоволення від самого процесу. Випікання цих булочок здатне стати справжньою кулінарною пригодою!
Варіації
Додайте тертого шоколаду або грецьких горіхів для різноманітності смаку. Ви також можете експериментувати з начинками, додаючи ваніль або карамель.
Секрети ніжності та смаку
Використовуйте тільки свіжі та якісні інгредієнти. Обов’язково дайте тісту піднятися в теплі, щоб булочки вийшли пухкими.
Поради щодо інгредієнтів
Краще використовувати вершкове масло для багатшого смаку. Корицю завжди вибирайте ароматною, а для крем-чиза — якісний крем-сир.
Дрібні кулінарні нюанси
Не пересушуйте булочки в духовці — орієнтуйтеся на золотистий колір верху. Після випікання відразу нанесіть глазур, щоб вона рівномірно розтанула.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Хуторок пшеничне 1кг
500 г
Вода мінеральна Akvile негазована 1,5л
200 мл
Цукор Diamant білий кристалічний 900г
100 г
Дріжджі Львівські дріжджі сухі швидкодіючі 100г
10 г
Масло Селянське 72,5% 180г
50 г
Сіль Морячка морська йодована 450г
1 ч. л
Кориця Kotanyi мелена 25г
2 ст. л
Крем-сир Laciaty вершковий 135г
150 г
Цукрова пудра Добрик 350г
100 г
Етапи приготування
01
Підготовка тіста — Змішайте борошно, воду, дріжджі, цукор, масло і сіль. ⏱ 15 хв. Орієнтир: еластичне однорідне тісто.
02
Підняття тіста — Дайте тісту піднятися в теплі. ⏱ 45 хв. Орієнтир: обсяг збільшиться вдвічі.
03
Формування булочок — Розкачайте тісто і змастіть маслом, посипте корицею і скрутіть рулетом. ⏱ 10 хв. Орієнтир: рівні ролики.
04
Випікання — Випікайте за температури 180°C. ⏱ 20 хв. Орієнтир: золотистий верх.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)