Сінабони з крем-сиром - Image

new

Сінабони з крем-сиром

1

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Що може бути більш спокусливим для ласуна, ніж аромат свіжоспечених булочок Сінабон? Ці маленькі круглі дива з кремовою начинкою підкорюють серце з першого укусу. Оригінал походить із Сполучених Штатів, але рецепти Сінабонів давно розлетілися по всьому світу. Наше завдання — відтворити цю смакоту на власній кухні та відчути настрій американської пекарні.

Крім багатого аромату кориці, Сінабони славляться своєю ніжністю та соковитістю. Кожна булочка буквально тане в роті, а кремова глазур додає солодкості та оновленого смаку. Подавайте з гарячим чаєм або холодним молоком — і відчуйте смак свята.

Досвідчені кулінари стверджують, що приготування Сінабонів не тільки задовольняє смакові бажання, але й приносить задоволення від самого процесу. Випікання цих булочок здатне стати справжньою кулінарною пригодою!


Варіації

Додайте тертого шоколаду або грецьких горіхів для різноманітності смаку. Ви також можете експериментувати з начинками, додаючи ваніль або карамель.


Секрети ніжності та смаку

Використовуйте тільки свіжі та якісні інгредієнти. Обов’язково дайте тісту піднятися в теплі, щоб булочки вийшли пухкими.


Поради щодо інгредієнтів

Краще використовувати вершкове масло для багатшого смаку. Корицю завжди вибирайте ароматною, а для крем-чиза — якісний крем-сир.


Дрібні кулінарні нюанси

Не пересушуйте булочки в духовці — орієнтуйтеся на золотистий колір верху. Після випікання відразу нанесіть глазур, щоб вона рівномірно розтанула.

Продукти для рецепту

Вода мінеральна Akvile негазована 1,5л
19.99 - 29.99

Вода мінеральна Akvile негазована 1,5л

1.5 л

Інгредієнти

Борошно Хуторок пшеничне 1кг

500 г

Вода мінеральна Akvile негазована 1,5л

200 мл

Цукор Diamant білий кристалічний 900г

100 г

Дріжджі Львівські дріжджі сухі швидкодіючі 100г

10 г

Масло Селянське 72,5% 180г

50 г

Сіль Морячка морська йодована 450г

1 ч. л

Кориця Kotanyi мелена 25г

2 ст. л

Крем-сир Laciaty вершковий 135г

150 г

Цукрова пудра Добрик 350г

100 г

Етапи приготування

01

Підготовка тіста — Змішайте борошно, воду, дріжджі, цукор, масло і сіль. ⏱ 15 хв. Орієнтир: еластичне однорідне тісто.

02

Підняття тіста — Дайте тісту піднятися в теплі. ⏱ 45 хв. Орієнтир: обсяг збільшиться вдвічі.

03

Формування булочок — Розкачайте тісто і змастіть маслом, посипте корицею і скрутіть рулетом. ⏱ 10 хв. Орієнтир: рівні ролики.

04

Випікання — Випікайте за температури 180°C. ⏱ 20 хв. Орієнтир: золотистий верх.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Бісквіт на кип’ятку

Бісквіт на кип’ятку

8

50 хв