
Голубці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Рис пропарений
500 г.
Морква
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Капуста
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сік Наш сік томатний 950мл
500 мл.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Етапи приготування
01
Відварити рис до напівготовності. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити все на рослинній олії, додати в кінці вершкове масло.
02
До цієї суміші додати готовий рис, потім посолити та поперчити. Фарш готовий.
03
Потім потрібно готувати капустяне листя. Для цього ножем вирізати в капусті качан, потім опустити її в киплячу воду на 5-10 хвилин, довести до кипіння і знімати листя поступово ложкою. На відвареному листі зрізати гострим ножем потовщення біля основи листка.
04
Покласти на листок фарш та згорнути конвертом. Швом донизу вкласти у каструлю.
05
Підготувати підливу для голубців. Для цього потрібно цибулю нарізати, моркву дрібно натерти, обсмажити на рослинній олії, додати сметану, розмішати, потім поступово влити томат, посолити, додати ложку цукру, довести до кипіння, зменшити вогонь, трохи потушити. Полити готовою підливою голубці та готувати до кипіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)