
Суп із квасолею і копченостями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ребра свинні копчені
0,5 кг.
Квасоля вагова
300 г.
Макарони Pantanella Filini 500г
200 г.
Картопля фасована
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Етапи приготування
01
Замочити квасолю на 6-10 годин.
02
Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.
03
Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.
04
Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.
05
Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.
06
Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.
07
Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)