
Риба в цибульному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
700 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 г.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Лимон
1 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу, або ж філе, помити і нарізати на порційні шматочки. Посолити, і полити лимонним соком. Помістити в ємність і залишити маринуватися.
02
Нарізати цибулю півкільцями. Можна і пір'ям, але щоб скибочки не були занадто тонкими.
03
Рослинну олію налити на дно невеликої каструлі. Викласти шар нарізаної цибулі, щільно покриваючи низ місткості.
04
Замариновану раніше рибу обваляти у борошні. Потім нагріти сковорідку і обсмажити шматочки риби до утворення золотистої скоринки. Після цього викласти її в окрему ємність.
05
Залити окропом, викладений раніше лук, закриваючи при цьому весь його шар. Посолити, поперчити за смаком. Додати чорний перець горошком (за бажанням).
06
На цибульний шар викласти шматочки обсмаженої риби. Полити зверxу, цибульною рідиною, що утворилася, і додати лавровий лист. І так зробити шар за шаром (можна до самого верху). Накрити кришкою каструлю з підготовленими інгредієнтами і тушкувати хвилин 30. Рідина повинна випаруватися і, страва готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)