
Тальятеле із запеченим гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Славія Моцарела 50%
100 г.
Гарбуз Хоккайдо
200 г.
Чебрець свіжий 50г
2 гілочки
Часник
2 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C. На деко, застелене фольгою, налити пару ложок оливкової олії, додати нарізаний кубиками гарбуз, роздавлений часник і чебрець.
02
Поставити запікатися на 20-25 хвилин. Часник і чебрець прибрати.
03
Зварити пасту, залишивши воду, в якій вона варилася.
04
Відварені тальятеле змішати з лимонною цедрою, гарбузом. Додати трохи води і підсолити. Подавати відразу гарячим у підігрітому посуді. Зверху порційно додати моцарелу. При необхідності у вже готову страву можна додати ложку оливкової олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)