
Севіче з гребінців з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гребінці морські 10/15 свіжоморожені
200 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
2 шт.
Кінза 70г
20 г.
Часник
2 шт.
Імбир
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
15 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Перець зелений фасований
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
300 г.
Етапи приготування
01
Гребінці нарізати шматочками. Викласти в тарілку, рівномірно розподілити одним шаром. Помідори нарізати часточками.
02
Перець чилі очистити від насіння, нарізати кільцями, викласти в миску. Болгарський перець нарізати шматочками, додати в цю ж миску. Додати сіль, соєвий соус, влити оливкову і кунжутну олії. Натерти в миску імбир, додати чорний мелений перець, додати сік лимона і подрібнений часник. Перемішати.
03
На гребінці викласти помідори, перемішати їх з гребінцями, зверху вилити заправку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)