
Різото з беконом і болгарським перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 кг.
Рис Ellebi Арборіо довгозернистий 500г
300 г.
Морква
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
350 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
150 мл.
Бекон охолоджений
200 г.
Перець Болгарський
200 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
100 г.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
6 шт.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Лист лавровий
2 шт.
Спеція М'ята сушена
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Для бульйону потрібно порізати на шматки курку. 200 г. цибулі і моркву нарізати великими шматками.
02
Скласти курку, моркву і цибулю в каструлю. Залити їх 2 літрами води, додати перець горошком і поставити під кришкою на вогонь. Варити близько години.
03
Потім додати сушені спеції, посолити за смаком і варити ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення додати лавровий лист.
04
Потім бульйон процідити і поставити 1,5 літра бульйону на повільний вогонь, щоб він не остигав.
05
Бекон дрібно нарізати.
06
Перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.
07
Обсмажити бекон трохи, потім додати перець і смажити ще близько 10 хвилин.
08
Цибулю, що залишилася, очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.
09
У каструлі розтопити 2 ст. л. масла, додати туди цибулю і трохи обсмажити, щоб цибуля стала м'якою.
10
Потім додати рис і обсмажити приблизно хвилину, постійно помішуючи.
11
Додати вино і смажити ще 2-3 хвилини, поки вино не випариться, постійно помішуючи.
12
Після цього поступово додавати трохи бульйону і давати йому ввібратися в рис, при цьому постійно перемішувати.
13
Коли бульйону залишиться близько половини, до рису додати бекон і перець. Потім знову продовжити додавати бульйон. Загалом, рис повинен готуватися 20 хв, і за цей час весь бульйон повинен бути використаний.
14
Наприкінці додати масло, що лишилося, сир, сіль (за смаком) і добре перемішати. Подавати слід гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)