
Печена яєчня з креветками в сметанному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
8 шт.
Вершки Auchan 30% 200мл
0,25 ст.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Креветки очищені варено-морожені 31/50
12 шт.
Сметана ХМЗ 20%
35 г.
Мадера Blandy's червона солодка 19% 0,75л
50 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160°С. Формочки для випікання змастити маслом, поставити на деко.
02
У кожен горщик розбити 2 яйця, акуратно не пошкодивши оболонку жовтка. Додати в горщик вершки, посолити і поперчити за смаком.
03
Випікати в духовці 16-20 хвилин поки вершки не загустішають, а білки не стануть непрозорими, дістати із духовки.
04
Поставити на невеликий вогонь сковороду, розтопити вершкове масло, висипати креветки, обсмажити по 3 хвилини з кожного боку. Вилити з сковороди зайву олію, влити мадеру до креветок, постійно змішуючи, тушкувати креветки.
05
Вино має випаруватися, після додати сметану, готувати ще 1 хвилину. Коли сметана стане густою, посолити і поперчити, розкласти готові креветки по горшочкам.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)