
Грецький суп "Авголемоно"
«Авголемоно» - кремовий лимонно-яєчний суп. Суміш яєць, лимона і дуже гарячого бульйону - класична комбінація інгредієнтів для грецької кухні. Вариться суп на основі курячого бульйону, але можливі варіанти з бараниною і рибою. Основний момент в приготуванні цього супу - це не дати згорнутися яєчної суміші. Кип'ятити суп після додавання яєць вже не варто, інакше, замість супу авголемоно, у вас вийде звичайний яєчний суп. Курятину, розібрану на волокна, слід подавати окремо, а сам суп можна просипати шніт-цибулею. Але не повсюдна поширеність цього супу робить його таким популярним, а його ніжний і витончений смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,7 л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Макарони Pantanella Filini 500г
100 г.
Лимон
2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У бульйон всипати макаронні вироби і варити пару хвилин.
02
З лимона вичавити сік, туди ж розбити яйця і злегка збити з ложкою холодної води, поки не вийде однорідна суміш.
03
У яєчну суміш влити ополоник гарячого бульйону, перемішати. Повторити ці дії ще раз. Після цього вилити яєчну суміш в бульйон і дуже обережно прогріти до загустіння на маленькому вогні.
04
При подачі додати скибочку лимона і нарізану зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)