
Свинина з виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка Димні Традиції свиняча сиров'ялена 120г
150-200 г.
Виноград
300 г.
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
150 мл.
Крохмаль Dr.Oetker кукурудзяний 200г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
0.5 ч.л.
Масло вершкове домашнє
1 ст.л.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
1 ст.л.
Сіль Єгипет
За смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
За смаком
Етапи приготування
01
Виноград помити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
02
Свинину злегка відбити, присолити і обсмажити на сильному вогні на рослинному маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. У сковорідку з м'ясом додати виноград.
03
Потім влити вино і протушити все 20-25 хв.
04
М'ясо і виноград викласти на блюдо. Розвести крохмаль холодною кип'яченою водою і тонкою струєю, постійно помішуючи ввести у винний соус. Додати вершкове масло, гірчицю, сіль, перець. Все добре перемішати. У соус повернути виноград та м'ясо і прогріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)