
Чеський пивний суп
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво Zlaty Bazant світле 0,5л
400 мл.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
400 мл.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сухарики Riga Хліб Британські 100г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Налити в каструлю яловичий бульйон і пиво. Поставити її на вогонь і довести до кипіння.
02
Яєчні жовтки відокремити від білків. Змішати в однорідну масу сметану, вершкове масло і яєчні жовтки. Після чого додати цю суміш у каструлю з бульйоном і пивом.
03
Петрушку промити і дрібно порізати.
04
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
05
Подавати суп, заливши ним сухарики в тарілці і прикрасивши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)