
Запечена яловичина з лимонно-трав'яною скоринкою і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Часник
2,5 шт.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Картопля фасована
225 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Морква
225 г.
Цукіні
1 шт.
Яловичина піджарка
700 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160°C. У миску вилити половину оливкової олії, додати посічену петрушку, подрібнений часник, натерту цедру і чорний перець. Перемішати. Половину суміші перелити в іншу миску. У миску із сумішшю, що залишилась, долити оливкову олію, перемішати, висипати дрібно нарізані овочі, перемішати.
02
Натерти м'ясо другою половиною суміші, яка була спочатку відокремлена. Викласти м'ясо на деко, навколо розкласти всі овочі, окрім цукіні.
03
Поставити в духовку на 105 хвилин, після чого накрити зверху м'ясо фольгою. Готувати ще 15-20 хвилин. Додати температуру до 220°C, додати на деко цукіні, готувати ще 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)