
Томатний соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
по 4 гілочки
Кінза 70г
по 4 гілочки
Кріп 70г
по 4 гілочки
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
по 4 гілочки
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Базилік у горщику
2 гілочки
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Часник
3 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Сік Наш сік томатний 950мл
1000 мл.
Йогурт Злагода густий персик з цукром 2,2% 230г
за смаком
Етапи приготування
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
04
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
05
Подавати соус порційно, в піалах.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)