
Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом
Рецептів желе, приготовлених за допомогою желатину, існує дуже багато. Завдяки цьому інгредієнту відмінний результат приготування желе гарантований. Головне - правильно використовувати желатин, вірно розрахувати пропорції. Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - смачний і оригінальний десерт. Переваги цього десерту - оригінальний вид приготованого частування, простота приготування, натуральність і корисність інгредієнтів. А інгредієнти - кефір, молоко, грейпфрути, мигдаль. Крім того, корисний для організму, а конкретно для суглобів, і сам желатин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
300 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Мармелад Дольки з ароматом грейпфруту
2 шт.
Пелюстки мигдальні Моя Країна 200г
30 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати молоко і желатин, перемішати, залишити на 40 хвилин до набрякання желатину.
02
У підігріту на плиті суміш молока та желатину додати корицю і кефір.
03
Грейпфрут очистити від шкірки, розламати на часточки, очистити кожну від плівки.
04
Розкласти по формочках часточки грейпфрута, посипати мигдальними пелюстками, залити молочно-кефірною сумішшю. Прибрати в холодильник до повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)