
Картопля по-корейськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Перець червоний
за смаком
Кунжут
3 ст .л.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
3 ст .л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.
02
Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.
03
Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.
04
Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)