
Варення із хурми й апельсина
Зварити варення в домашніх умовах зовсім неважко. Вам не буде потрібно якихось особливих навичок або вправності. Всього лише п'ятдесят хвилин і у вас може бути готове прекрасне, корисне і ароматне варення із хурми й апельсина. Таке варення буде чудово поєднуватися з чаєм. А ще його добре використовувати, як доповнення до десертів. Наприклад, таким варенням відмінно поливати кульки морозива. Морозиво буде набагато смачнішим. А ще добре таке варення буде поєднуватися із смаженими гарячими млинцями. До того ж, таке комбіноване варення з даних фруктів дуже корисне і його необхідно вживати, щоб поліпшити травлення і подолати безсоння.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хурма Корольок
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст.
Апельсин
1 шт.
Етапи приготування
01
Помити і почистити від шкірки хурму, порізати на шматочки. Додати в каструлю разом з цукром. Апельсин помити, зняти цедру і вичавити сік. Додати в каструлю половину отриманої цедри і вичавлений сік.
02
Поставити каструлю на вогонь, варити 20 хвилин, помішуючи.
03
Для отримання більш однорідного варення викласти масу в блендер, перемолоти, повернути на вогонь, варити ще 10 хвилин на повільному вогні.
04
Простерилізувати банки і кришки, розлити гаряче варення по банках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)