
Капоната
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Цибуля
1 шт.
Стебло селери
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст. л.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажан промити, нарізати кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин.
02
Подрібнити цибулю, селеру і помідори. Готувати суміш до м'якості селери (хвилин 15), додати каперси, кедрові горіхи. Все перемішати.
03
У розігрітій сковороді на оливковій олії обсмажити кубики баклажана приблизно 10 хвилин.
04
Окремо змішати винний оцет, цукор, сіль і перець. Підігріти на невеликому вогні.
05
Отриманий соус змішати з усіма овочами, приготованими раніше, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до м'якості всіх овочів.
06
Залишити капонату остигати, потім поставити в холодильник. Подавати страву холодною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)