
Шарлотка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Цукор Ваш Цукор білий кристалічний 5кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 пакетик
Етапи приготування
01
Відокремити яєчні білки від жовтків. Збити білки, поступово додаючи цукор, до утворення густої білої маси.
02
Акуратно перемішати з жовтками і просіяним борошном, додати корицю і розпушувач для тіста.
03
Яблука очистити і нарізати тонкими скибочками.
04
У змащену олією форму викласти частину тіста, рівномірно викласти яблука і покрити тістом, що залишилось.
05
Випікати в духовці 20-35 хвилин при температурі 180°C до утворення світло-коричневої скоринки.
06
Коли шарлотка охолоне, обережно вийняти з форми. При подачі посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)